Missa inte Teoretiska spelen

Den 20 september 2012 kommer elever från Mikael Elias Gymnasium runt om i Sverige att delta i Teoretiska spelen som traditionsenligt går av stapeln på Stockholms Stadion.

Teoretiska spelen är en årligt återkommande kunskaps- och idrottstävling i gemenskapens tecken där alla elever i årskurs två kan delta. Teoretiska spelen har vi genomfört sedan 2008. För oss inom Mikael Elias Teoretiska Gymnasium är det viktig att lyfta fram både kunskap och lärande på ett lustfyllt och inspirerande sätt. Att skapa trivsel och gemenskap, inte bara på våra skolor, utan även mellan skolorna i Sverige.

Teoretiska spelen invigs kl. 9.00 den 20 september på Stockholm Stadion genom att de tävlande klasserna från alla våra skolor marscherar in på stadion i olika utstyrslar. Efter invigningstal drar tävlingarna igång med grenar såsom milen, längdhopp, dragkamp, frågesport och läskbacksklättring. Dagen avslutas med middag och en gemensam fest. Då sker också prisutdelning och den vinnande klassen tar då över vandringspokalen. All info hittar du löpande på teoretiskaspelen.wordpress.com

Se bilder från 2008

Se bilder från 2010

Annonser