Tävlingsinformation

Landsindelning

I år kan alla påverka!

Fram till skolavslutningen har du möjlighet att föreslå ett land som du vill ska representeras vid årets spel. Lämna ditt förslag som ett inlägg på Facebookgruppen (Teoretiska Spelen, Mikael Elias Gymnasium). Vid skolstart kommer varje klass få välja bland de föreslagna länderna.

Dagens utförande

Spelen består av 16 moment som genomförs under dagen. Deltagare för varje moment väljs ut innan klasserna åker till Stockholm. Dessa deltagare står fast och kan inte bytas ut, såvida inte sjukdom eller skada infaller.

Alla samlas på Stadion kl. 08.30 utklädda och klara. Kl. 09.00 inleds dagen med en invigningsceremoni med alla länders intåg och fackeltändning.

På området kommer det att finnas ett sekretariat och sjuktstuga som alltid kommer att vara bemannade. I sekretariatet finns tävlingsschema samt all annan information angående dagen.

Dusch och ombytesmöjligheter finns på Stadion. Omklädningsrummen får inte låsas, då alla elever måste få tillgång till dessa. Sopsäckar kommer att finnas utplacerade för allt skräp. Hjälps vi åt så går det snabbare!

Dagen avslutas med prisutdelning och gemensam middag på Råstaparkhallen.

 

 

Annonser